Kandideerijad tahavad tõsta Otepää tuntust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval peetud Otepää vallavolikogu istungil valiti teiseks volikogu aseesimeheks Jaanus Raidal.
Neljapäeval peetud Otepää vallavolikogu istungil valiti teiseks volikogu aseesimeheks Jaanus Raidal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää Keskerakonna valimisnimekirjas kandideerib ühinenud Otepää valla volikokku 24 vallakodanikku. Nende seas on nii kogenud poliitikuid kui noort juurdekasvu.

«Meie suurim soov on, et lõimuks ühinev Otepää vald! Kaasame Puka, Sangaste ja Nõuni elanikkonna meie ühise kodu – Otepää – ettevõtmistesse. Valimistejärgselt on vallas elanikke 6850, aga see arv kindlasti suureneb: meie eesmärk on arendada Otepää mugavaks, turvaliseks ja toredaks elukeskkonnaks,» ütles esinumber Jaanus Raidal pressiteate vahendusel.

Tema sõnul soovivad nimekirjas kandideerijad tagada vajalikud tervishoiuteenused ja sotsiaalse kaitse kõigile elanikele. «Säilitame ajaloolise pärandi ja kanname edasi kogukondade kultuuri. Tõstame veelgi Otepää tuntust, toetades jätkuvalt nii noortesporti kui ka rahvusvahelise tähtsusega spordiüritusi. Panustame kultuuri ja turismi ning lubame, et nelja aastaga muutub Otepää heakorrastatud piirkonnaks, kus loodus ja ettevõtlus üksteist toetavad.»

Väga tähtis on tema sõnul alustada teedevõrgu korrastamisega, et nelja aasta pärast oleks mustkatte all iga tee, mis viib oluliste turismiobjektide ja -ettevõteteni. «Meie eesmärgiks on tagada inimestele kindel sissetulek ning peatada inimeste väljavool. Seda saab teha läbi ettevõtluse toetamise ning investeeringute toomise piirkonda. Vallaelu peavad juhtima meie oma inimesed!»

Nimekirja esinumber Jaanus Raidal on volikogu esimehe kandidaat. Vallavanema kandidaat on aga ligi 20 aastat Otepää turismiarendust juhtinud praegune vallavalitsuse liige vallavanema ülesannetes Mare Raid.

Keskerakonna valimisnimekirja kuuluvad ettevõtja ning majandus- ja lennunduskonsultant Toomas Peterson, Puka volikogu liige Irja Sõnum, värske Otepää gümnaasiumi vilistlane Jan-Ander Kundla, endine lihatööstur Maie Niit, meediaspetsialist ja looduskaitseaktivist Raivo Kiisler, pedagoog Karin-Kaja Liigand, majandusspetsialist Uuno Laul, kauaaegne Otepää valla poliitik Rein Vikard, sotsiaaltöötaja Urve Rampel, massöör Marnet Peerna, kauaaegne Otepää veevärgi juht Enn Sepma, Leigo talu noorperemees Kaarel Tamm, abiturient Marie Leopard, vaarikakasvataja Raivo Teder, pedagoog Jane Everst, talunik ja mehhaanikaspetsialist Üllar Soe, tublid otepäälased Viive Reinsoo ja Kadri Kenner, ettevõtja Ervin Savisaar, parasportlane Hans Teearu, Puka volikogu liige Ana Vink ja avaliku teenistuse töötaja Aleksander Sven Esse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles