Tõrvas võistlevad ka sporditipud

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Magnus Kirt alustas hooaega hästi.
Odaviskaja Magnus Kirt alustas hooaega hästi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tõrva gümnaasiumi staadionil leiab sel pühapäeval aset traditsiooniline Tõrva-Helme kergejõustikupäev olümpialastega Eesti sporditippude osavõtul.

Maha peetakse nii lastevõistlus kui ka ketta- ja odaviskevõistlus. Päev algab kell 10 laste kolmevõistlusega, kus tuleb ennast proovile panna 60 meetri jooksus, kaugushüppes ja palliviskes. Kõikidele osalejatele on osavõtuauhind ja autasustatakse ka vanuseklasside kolme parimat.

Kell 13 algab kettaheite- ja odaviskevõistlus, kuhu pääsevad võistlema korraldajate kutsutud sportlased. Tõrva linna spordimetoodiku Tiina Neumanni sõnul on teisipäevase seisuga lubanud kohale tulla kettaheitjatest Gerd Kanter ja Martin Kupper ning Kätlin Tõllasson, odaviskajatest Magnus Kirt ning lätlased Gatis Čakšs ja Rolands Štrobinders. Odanaiste Liina Laasmaa ja Marcella Liivi kõrval võib võistlemas näha lätlannat Līna Mūzet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles