Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Särtsukurkide letile jõudmine võtab aega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hoidiseretseptidega katsetamine on Juta Arujõe hobi juba lapsest saati.
Hoidiseretseptidega katsetamine on Juta Arujõe hobi juba lapsest saati. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Suure tõenäosusega saab tulevast sügisest poest osta Lindi perenaise Juta Arujõe retsepti järgi küüslaugu ja tšilliga marineeritud särtsukurke. Kurgid paneb purki Põltsamaa Felix.

Needsamad vürtsikad kurgid tõid Juta Arujõele esikoha viimasel Tahkuranna hapukurgifestivalil ja läinud sügisel Olustveres Maalehe hoidisekonkursil. Olustverest Felix Juta viis aastat juurutatud retsepti üles noppiski.

Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol rääkis, et tootmiskatsed käivad.

Märksõnad

Tagasi üles