Juhtkiri: Vali mind!

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eilsest algas aktiivse valimisagitatsiooni aeg, mille jooksul poliitiline välireklaam on keelatud. Suuri ja toretsevaid plakateid küll väljas ei ole, kuid ega see tähenda, et kandideerijad õndsat und magaksid. Hoopis vastupidi.

Tegelikult muidugi käib aktiivne valimisagitatsioon juba mõnda aega. Käes on aeg, mil ei lähe mööda isegi ühtegi väikest avalikku sündmust või muidu koosviibimist, mida ei väisaks volikokku kandideerija. On see siis mõnel võistlusel parimatele jagatav käepigistus ja naeratus või tähtsal kohal viibimine mõnel lindi läbilõikamise tseremoonial. Ja muidugi ei saa üle ega ümber siin-seal valijatega mesimagusa jutu ajamisest, nii et piimajõed saavad suuremaks ja muru kordi rohelisemaks.

Võib-olla see lihtsalt tundub nii, aga on tähelepanuväärne, et just enne valimisi avatakse või tehakse olulisi asju ja seeläbi üritatakse ennast meelde tuletada. Ikka selleks, et iga hinna eest pildile pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles