Selgub kõige tublim õpetaja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal pälvis Valgamaa aasta õpetaja tiitli Valga lasteaia Buratino õpetaja Tiiu Hain.
2016. aastal pälvis Valgamaa aasta õpetaja tiitli Valga lasteaia Buratino õpetaja Tiiu Hain. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus ootab taas kandidaate aasta õpetaja tiitlile.

Aasta õpetaja valimise eesmärk on tõsta esile, tunnustada ja tutvustada üldsusele maakonna haridustöötajat, kelle töö ja isiklik eeskuju on märgatavalt mõjutanud iga lapse ja noore arengut. Kandidaadiks sobib inimene, kes on positiivselt mõjutanud haridusasutuse ja piirkonna elu ning pälvinud tunnustust oma valla või linna elanike hulgas.

Kandidaate võivad esitada haridusasutuste juhtkonnad, hoolekogud, õpilasesindused, lapsevanemad, õpilased, kohalikud omavalitsused ja haridustöötajate ühendused.

Kandidaatide kohta saab taotlusi esitada 28. septembri tööpäeva lõpuni Valga maavalitsuse e-posti aadressil või saates taotluse paberkandjal maavalitsusse.

Valga maavanem, omavalitsuste liidu esimees ja haridustöötajate ametiühingu esinaine tunnustavad Valgamaa õpetajaid 6. oktoobril Valgas.

2016. aastal pälvis Valgamaa aasta õpetaja tiitli Valga lasteaia Buratino õpetaja Tiiu Hain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles