Viie riigi raiesportlased asuvad võistlustulle

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Olesk on juba aastaid kuulunud Eesti edukamate raiesportlaste sekka.
Andres Olesk on juba aastaid kuulunud Eesti edukamate raiesportlaste sekka. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval lõpeb Eesti raiespordisarja xTREEm CUP käimasolev hooaeg võistlusega TOP 10. Juba kahekümnendat korda toimuv võistlus pakub sel aastal pinget ja põnevust Palamusel, Suurel Paunvere Väljanäitusel.

«Kahekümnes võistlus ja kahekümnes laat sobivad väga hästi kokku,» sõnas raiespordi võistlussarja xTREEm CUP 2017 peakorraldaja Mart Kelk. Laadakülastajad saavad raievõistlustele kaasa elada alates kella kümnest, kui algavad platsialad.

Kelk lisas, et võistlused tulevad kindlasti pingelised ja huvitavad. «Kindlaid favoriite ei ole. Osa võtavad nii Eesti kui lähinaabrite parimad raiesportlased. Pole üldse kindel, et esikoht jääb koju, kuid loodame seda väga – Eesti sportlased on maailma tipus. Samas osaleb võistlusel nimekaid välisvõistlejaid, ohtlikumad konkurendid meie meestele on Soome võistleja Jukka Perämaki ja leedulane Romas Balčiūnas».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles