Arvamus: Kiriku juures olev parkla vajab keelumärke

, Valga muusikakooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Päss
Sirje Päss Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muusikakooli õpetajana olen pidev Valga Jaani kiriku juures asuva parkla kasutaja ning olen viimasel ajal kokku puutunud tõsise probleemiga. Nimelt sõidavad autoomanikud parklasse sisse raekojapoolselt küljelt, kust seda teha ei tohiks. Välja aga sõidetakse pahatihti muusikakoolipoolsest küljest ning liigutakse Rimi suunas.

Mõni päev tagasi oleksime ühe autoga lausa otsapidi kokku sõitnud, kui parklast raekoja poole sõiduteele välja sõitsin. Ütlesin autojuhile. «Kas te ei näe, et liiklusmärgi järgi on lubatud sõita ainult otse või paremale?» Tema aga vastas, et keelumärki parklasse sissesõitmiseks polevat. Tal jäi õigust veel ülegi.

Usun, et probleemi aitaksid lahendada parkla mõlemale poole paigaldatavad keelumärgid, mis keelaksid raekoja poolt parklasse sissesõidu ja teiselt poolt väljasõidu. Kutsun üles autojuhte olema tähelepanelikumad ning ülespandud liiklusmärke jälgima ja järgima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles