Valimisliit vürtsitas kampaaniat vabandusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimekirja esinumber on Üllar Kruustik.
Nimekirja esinumber on Üllar Kruustik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga vallavolikokku kandideerib viie erakonna kõrval ka valimisliidu VALGA.ELUOLU.EE nimekiri.

«Nüüd kui lõpuks kõik kaardid on laual ja täpne teadmine olemas, kes ja kus kandideerib, teeb meid natuke nõutuks asjaolu, et meie loodavas vallas pole rohkem valimisliite peale meie. Ajal, mil inimesed üha enam nurisevad erakondade mandumise ja paigaltammumise üle, on needsamad erakonnad ometi suutnud kodustada arvukaid varasemaid »vabamõtlejaid« ja nad enda ridadesse meelitanud,» tõdeb valimisliit oma pressiteates.

«Tõsi küll, kaelarihmakandjad väidavad nagu ühest suust, et ega nad karja kombel ulguma ei hakka ja ajavad ikka oma asja, aga lubage selles kahelda. Saadi rihm ümber kaela, küll saadakse ka võimalikult lühike kett sinna rihma külge,» öeldakse sealsamas.

Valimisliit esitas ka vabanduse. «Seetõttu, kallid erakonnad, me palume vabandust, et lõime siinse konnatiigi virvendama ja rikkusime teie plaanitud idülli. Saame aru, et teil oleks tunduvalt lihtsam oma aastaid kestnud tegevusi jätkata, ilma et sekkuks üks tüütu valimisliit, mille tugevus on kvaliteet, mitte kvantiteet ja mille liikmetel on oskus näha asju partei tagatubadest väljapoole.«

»Ühtlasi palume ka juba ette vabandust juhuks, kui head inimesed peaks otsustama meist kedagi volikogusse hääletada. Sellisel juhul teeme omalt poolt kõik, et lõppeks mõttetu erakondadevaheline nääklemine ja võimalikult rohkem auru läheks reaalsetesse, meie kõigi eluolu edendavatesse tegudesse. Ja siis juba enam aega vabandada ei ole ..." lõpeb pressiteade.

Valimisliidu VALGA.ELUOLU.EE nimekirjas on viis liiget: Üllar Kruustik, Jaan Luht, Margus Malleus, Viljar Savi ja Tanel Valk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles