Keskväljaku remont lükkub edasi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka kultuurimaja juures asuv Lugaži plats vajab uuenduskuuri.
Valka kultuurimaja juures asuv Lugaži plats vajab uuenduskuuri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paralleelselt Valgamaa linnadega püüab oma linnasüdamele värskema ilme anda ka Läti linn Valka. Paraku on piirilinna seejuures tabanud tagasilöök.

Septembri algul pidid lahti minema Valka kultuurimaja ees oleva linna keskväljaku ehk Lugaži platsi uuendustööd. Tegu on tõelise linnasüdamega, kus leiavad aset kõik suuremad väliüritused, näiteks uue aasta vastuvõtmine, ja kus lehvib eelmisest aastast ka teadaolevalt suurim Läti lipp maailmas. Paraku on väljak halvas korras: plaadid katkised ja ebatasased ning muidu koledad.

«Väljaku remonti on kaua oodatud ja nii võttis kohalik rahvas uudise peatsetest remonditöödest vastu suure rõõmuga,» ütles Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija reporter Inga Karpova. «Loodeti, et oktoobri lõpuks on linna keskväljak saanud tunduvalt parema ilme. Nüüd aga on kahtlane, kas sel aastal seal üldse midagi teha jõutakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles