Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Leiva- ja veinimeistrid võtavad mõõtu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Mullu oli Valga kultuurikeskuses välja pandud 12 koduleivasorti, mille olid küpsetanud seitse leivameistrit.
Kolm parimat leiba selgitab selgi aastal välja rahvas.
Mullu oli Valga kultuurikeskuses välja pandud 12 koduleivasorti, mille olid küpsetanud seitse leivameistrit. Kolm parimat leiba selgitab selgi aastal välja rahvas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga laulurahvas korraldab taas leivaküpsetajate ja koduveinimeistrite konkursi.

Koduleivad panevad korraldajad 7. oktoobril Valga kultuurikeskuse teatrisaali fuajeesse laudadele, kus neid degusteerida saab. Publiku arvamuste alusel selgub kolm parimat.

Veine hindab oma ala spetsialistidest koosnev žürii ning välja selgitatakse parim dessertvein, kuiv vein ja mittetraditsioonilisest toorainest valmistatud märjuke. Lemmikveini saab valida rahvaski.

Tagasi üles