Liikluskorraldus tekitab asjaosaliste vahel lahkarvamusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi enne raekoda püsti pandud liiklusmärk on põhjustanud nii autojuhtide kui ka ametimeeste seas erinevaid tõlgendusi.
Veidi enne raekoda püsti pandud liiklusmärk on põhjustanud nii autojuhtide kui ka ametimeeste seas erinevaid tõlgendusi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Arvamused Valga Jaani kiriku parklasse sissesõidu kohta raekojapoolsest küljest on erinevad. Politsei hinnangul on sealt sissesõit lubatud, pikaajaline sõiduõpetaja ja linnavalitsuse esindaja välistavad vasakule pööramise.

Arutelu tõstatas Valga muusikakooli õpetaja Sirje Päss, kes ise sage parkla kasutaja. «Autoomanikud sõidavad parklasse sisse raekojapoolselt küljelt, kust seda teha ei tohiks. Välja sõidetakse vahel ka muusikakoolipoolsest küljest Rimi suunas, kus on üleval keelumärk.»

Mõni aeg tagasi olevat ta ühe autoga peaaegu otsapidi kokku sõitnud, kui parklast raekoja poole sõiduteele välja sõitis. Päss leiab, et mööda Sepa tänavat kesklinna poole liikudes tohib autojuht sõita raekoja ees otse või paremale, mitte keerata vasakule parklasse. Pedagoogi arvates aitaks segadust ja kaksitimõistmist lahendada keelumärk, mis keelaks sissesõidu raekoja poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles