Peagi saab Taagepera lossikeldris sauna- ja veemõnusid nautida

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahukad tööd käivad ka lossi kõrval asuva aastaid tühjana seisnud hoone kallal. Tulevase kuurordi juhataja Lauri Teoreinu sõnul plaanitakse sinna luua 75 lisamajutuskohta.
Mahukad tööd käivad ka lossi kõrval asuva aastaid tühjana seisnud hoone kallal. Tulevase kuurordi juhataja Lauri Teoreinu sõnul plaanitakse sinna luua 75 lisamajutuskohta. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Suve keskpaigast on Taagepera lossis ja selle kõrval asuvas endises sanatooriumihoones käinud ettevalmistused, et muuta Eesti kuulsaim pulmapaik veemõnudega kuurordiks.

«Plaanid on suured. Tahame koha nii käima panna, et siin pidevalt elu oleks,» tunnistas tulevase kuurordi juhataja Lauri Teorein lossikeldrisse astudes.

Madalate võlvlagedega, kuid avarates keldritubades ringi jalutades loetles mees sealse tulevase sauna- ja veekeskuse ruume: «Soolasaunad, vahusaunad, aurusaunad, bassein mulli- ja massaažiseadmetega, Jaapani vann ...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles