Tõrva kerkis kollane ootepaviljon

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peavari bussiootajatele olnuks Tõrva elaniku Viktor Kassi sõnul vajalik juba ammu. On ju ühissõidukit oodatud tema mäletamist mööda aastakümneid kurja ilma meelevallas olles.
Peavari bussiootajatele olnuks Tõrva elaniku Viktor Kassi sõnul vajalik juba ammu. On ju ühissõidukit oodatud tema mäletamist mööda aastakümneid kurja ilma meelevallas olles. Foto: Lea Margus

Nädala algusest püüab Tõrvas Riiska linnaosas pilku erkkollane bussiootepaviljon. Peavarju on ühistranspordiga liikujad ammu oodanud.

Tõrvalane Viktor Kass on üks, kes visalt soovinud riiskalastest bussiootajatele paremaid ootetingimusi. Möödunud aastal tegi ta sellekohase ettepaneku ka linna kaasava eelarve ideevooru. Tookord ei leidnud ettepanek piisavalt tuge, kuid sellega oli arvestatud linna tänavuse eelarve juures ning enne suurt sügist ootekoda valmiski.

Rahul, aga pisut skeptiline

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles