Otepää tervisekeskuse kõrvale tekkis uus sihtasutus

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää tervisekeskuse põhiülesanne on tervishoiu- ja sotsiaalteenuste osutamine. Näiteks paikneb seal ka hooldusravi osakond.
Otepää tervisekeskuse põhiülesanne on tervishoiu- ja sotsiaalteenuste osutamine. Näiteks paikneb seal ka hooldusravi osakond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Talvepealinna võimukoridorides on kuu aega üks põletavam küsimus olnud, miks valla loodud sihtasutuse kõrvale ja samale aadressile oli vaja luua teine sihtasutus.

Vallavanema ülesandeid täitev Mare Raid avastas septembri algul, et SA Otepää Tervisekeskus on loonud eelmisel aastal SA Otepää Tervis. Raid nimetas seda Matrjoška-mudeliks.

«Tervisekeskuse teemaga tegelemine oli minu ametissemääramise esimestel nädalatel ülioluline. Vaja oli kindlust, et projektitegevused püsivad graafikus ja tagatud on nõutav kompetents,» ütles Raid, kes kandideerib valimistel Otepää vallas Keskerakonna nimekirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles