Galerii: Selgusid Valgamaa parimad söögikohad

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaa parimad söögikohad on GMP Pühajärve restoran, Fresh Buffe ja restoran Mr. Jakob, selgus toitlustusasutuste teeninduskvaliteedi monitooringust.

SA Valgamaa Arenguagentuur koostöös Dive Group OÜga viis maakonnas tänavu mais ja juunis läbi toitlustusasutuste teeninduskvaliteedi monitooringu. Uuringu eesmärk oli saada ülevaade teeninduse tasemest, tuua välja tugevad ja nõrgad kohad klienditeeninduses ja müügiprotsessis.

Vaatluse all olid Valga, Tõrva ja Otepää söögikohad. Kokku tehti 86 toitlustuskohtade külastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles