Valgamaa õpetajad säravad auhinnagalal Pärnus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudis, et ta kandideerib Eesti parimaks põhikooliõpetajaks, tõi Valga põhikoolis töötavale Tiivi Rüütlile  liigutuspisarad silma.
Uudis, et ta kandideerib Eesti parimaks põhikooliõpetajaks, tõi Valga põhikoolis töötavale Tiivi Rüütlile liigutuspisarad silma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval toimub Pärnu kontserdimajas üleriigiline aasta õpetaja auhinnagala «Eestimaa õpib ja tänab».

Tänavu esitati tunnustamiseks kandidaate 1206 korral, mis on koguni veerandi võrra möödunud aastast enam. Parimatest parimate väljaselgitamiseks tegid tööd maakondlikud komisjonid, kõrghariduse komisjon ja seejärel üleriigiline komisjon, kuhu kuulusid haridusega seotud organisatsioonide esindajad.

Valgamaalt kandideerib tänavu tunnustusele kolm õpetajat. Nii palju ei ole Valgamaalt varem kandidaate olnud. Aasta klassijuhataja tiitlile on üks nominente Hille-Made Varul Valga gümnaasiumist. Aasta põhikooliõpetaja nominent on Tiivi Rüütel Valga põhikoolist. Aasta suunaja tiitlile kandideerib aga Saima Tell Keeni põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles