Pank avab punkti, stendi ja kontori

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Eesti kauplus.
Coop Eesti kauplus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Äsja tegevust alustanud Coop pank hakkab tegutsema ka Valgamaal. Sel aastal on plaanis teha Valga linna pangapunkt ja Tõrva pangastend. Järgmisel aastal on plaan avada pangakontor Tõrvas uue Konsumiga samas majas, ütles panga turundusjuht Tiina Tali.

Uus pank ühendab esimesena Eestis panganduse jaekaubandusega ning toob igapäevased pangateenused kauplustesse üle Eesti. Näiteks saab kauplustes asuvates pangapunktides avada pangakontot, taotleda krediitkaarti või väikelaenu.

Tali selgitas, et pangastendil saab taotleda samu teenuseid nagu pangapunktis, kuid teenuste vormistamine võtab veidi kauem aega. Kui pangapunktides on tehniline valmisolek vormistada teenused kohapeal lõpuni, siis stendid on lihtsamad ja seal võetakse vaid taotlused vastu. Seejärel saadab teenindaja taotluse pangakontorisse, kus avatakse konto ja vormistatakse teenused lõpuni, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles