Pidulikul sündmusel austati kauaaegseid pedagooge

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas pälvis linnpealt tunnustuse kauaaegne Valga muusikakooli õpetaja Sirje Päss.
Teiste seas pälvis linnpealt tunnustuse kauaaegne Valga muusikakooli õpetaja Sirje Päss. Foto: Hele Heletäht

Õpetajate päeval, 5. oktoobril toimus Valga haridusrahvale kultuuri- ja huvialakeskuses pidulik kontsert-aktus, kus tunnustati üleriigilise aasta õpetaja konkursi nominente ja kauaaegseid haridusasutuste pedagooge.

Linnavolikogu esimees Ivar Unt tervitas heade soovidega linna haridusrahvast ja linnapea Kalev Härk tänas õpetajaid vastutusrikka töö eest ning andis linnavalitsuse nimel üle tänukirjad ja meened kahele aasta õpetaja nominendile ja üheksale staažikale õpetajale, kes õpetajaametit pidanud 50, 45 või 40 aastat, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Paljude kandidaatide seast valiti tänavu kaks Valga õpetajat üleriigilise aasta õpetaja konkursi «Eestimaa õpib ja tänab» nominentideks: Valga gümnaasiumist Hille-Made Varul aasta klassijuhataja kategoorias ja Valga põhikoolist Tiivi Rüütel aasta aineõpetaja kategoorias.

KAUAAEGSED ÕPETAJAD

    50. tööjuubel

    Tiiu Kallion, Valga põhikooli õpetaja

    Lenel Rand, Valga muusikakooli õpetaja

    45. tööjuubel

    Tiiu Püss, Valga põhikooli õppealajuhataja

    Sirje Päss, Valga muusikakooli õpetaja

    Helle Minski, Valga muusikakooli õpetaja

    Vladimir Minski, Valga muusikakooli õpetaja

    Anna Gutovskaja, Valga Priimetsa Kooli õpetaja

    40. tööjuubel

    Milvi Bettler, lasteaia Kaseke õpetaja

    Merike Pauskar, Valga muusikakooli õpetaja

Õpetajatele esines noor ja särtsakas Birgit koos oma bändiga, pannes saalitäie rahvast kaasa laulma. Pärast kontserti jätkus koosviibimine kohvi- ja tordilauas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles