Selguvad Eesti tublimad õpetajad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta suunaja tiitli kandidaat on endine Keeni põhikooli õpetaja Saima Tell, kes töötanud koolis 35 aastat.
Aasta suunaja tiitli kandidaat on endine Keeni põhikooli õpetaja Saima Tell, kes töötanud koolis 35 aastat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna saab teoks Eesti parimate õpetajate auhinnagala. Valgamaalt on nominentide hulgas kolm õpetajat: Hille-Made Varul, Tiivi Rüütel ja Saima Tell. Kokku esitati maakonnast aga tunnustamisele seitse inimest.

Üleriigiline komisjon valis aasta klassijuhataja nominendiks Valga gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Hille-Made Varuli, kel sügisel täitus pedagoogiametis 45 aastat, sellest Valgas 40. Ta on matemaatikaõpetaja, kes innustab õpilasi osalema konkurssidel, võistlustel, mälumängudel ning tegema uurimis- ja praktilisi töid. Maakondlik komisjon esitas Varuli ka aasta gümnaasiumiõpetaja kandidaadiks.

Aasta põhikooliõpetaja nominent on Valga põhikooli õpetaja Tiivi Rüütel, kes töötanud koolis loodusainete õpetajana 2001. aastast ning ütleb, et õpetajaamet on eluviis. Ta väärib esiletõstmist kui särasilme ja nüüdisaegset õpikäsitust rakendav õpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles