Valgamaale tuli kaks Aasta õpetaja aunimetust

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal sai aasta klassijuhataja tiitli Valga gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Hille-Made Varul. Pildil saab ta autasu Valgamaa õpetajate tunnustusüritusel.
Eelmisel aastal sai aasta klassijuhataja tiitli Valga gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Hille-Made Varul. Pildil saab ta autasu Valgamaa õpetajate tunnustusüritusel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna toimus Pärnu kontserdimajas Aasta Õpetaja tunnustusgala "Eestimaa õpib ja tänab", kus tunnustati haridusvaldkonna töötajaid üheteistkümnes kategoorias.

Valgamaale tuli sel aastal lausa kaks üleriigilist tunnustustiitlit. Üleriigiline komisjon valis aasta klassijuhatajaks Valga gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Hille-Made Varuli, kel sügisel täitus pedagoogiametis 45 aastat, sellest Valgas 40. Ta on matemaatikaõpetaja, kes innustab õpilasi osalema konkurssidel, võistlustel, mälumängudel ning tegema uurimis- ja praktilisi töid. Tema töö klassi juhtimisel on suurepärane näide sellest, kuidas ühendada kahte rahvusgruppi, liita erinevatest kogukondadest ja põhimõtetega õpilasi ning panna nad ühise eesmärgi nimel pingutama.

Maakondlik komisjon esitas Varuli ka aasta gümnaasiumiõpetaja kandidaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles