Video: Tosin võistkondasid asusid Tõrva kandi saunasid vallutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrvas kogunesid nädalavahetusel Riiska järve äärde hommikumantlites inimesed, kes olid tulnud kuumade keriste ootuses ümbruskonna saunasid vallutama. Anti start Tõrva esimesele saunafestile. 

Tosin võistkondasid said pihku kaardid ja võidujooks ajaga algaski. Esmalt tuli paika panna strateegia, siis üles leida saunad. Viis minutit leili võtta ja lahendada soovi korral lisaülesandeid. Magusaid punkte võidi juurde teenida külma veevanni võttes, autot pestes, mõistatust lahendades jne.

Valgamaalase kaamera käis saunamöllu jäädvustamas. Toome teieni vahetud muljed võistlejatelt ja näitame videopildi vahendusel, kuidas lustakas mõõduvõtt kümblustünni võitmise nimel käis.

Parim oli  võistkond Satana Koirat, kes kogus 227 punkti. Esikoha saanud võistkond sai auhinnaks kohaliku ettevõtja valmistatud kümblustünni. Saunafesti korraldas Tõrva kultuurimaja ning sellega liitunud saunade küttepuud võimaldas kohalik linnahoolduse asutus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles