Juhtkiri: Teeninduse kullaproov

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ain Protsin/Postimees

Eelmisel nädalal tunnustati maakonna linnade parimaid toitlustuskohti. Tegu oli mulluse Valga toitlustusasutuste seire edasiarendusega.

Kahtlemata on tegu ettevõtmisega, mis aitab kaasa maakonna toitlustusettevõtete taseme tõusule. Ühelt poolt saavad tublid firmad selle kohta kinnituse ja ehk ka tunnustuse. Teisalt saavad nad teada, kuidas veelgi paremaks muutuda. Ja see peaks ju olema iga toitlustaja eesmärk.

Mainitud uuringu tugevus on, et hinnanguid ei andnud asjatundjad, vaid testkliendid, kes hindasid toidukohta tavakülastaja positsioonilt. Loomulikult annavad väärt infot ka võistlused, kus roogi või teenindust hindavad asjatundjad. Aga need jäägu pigem nišiettevõtmiseks, mis reastavad näiteks parimad kohvivalmistajad või kohaliku toidu pakkujad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles