Kohtupidamine lükkus edasi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdistatav muutis viimasel hetkel meelt ja nõudis kokkuleppemenetluse asemel enda üle kohtupidamist üldmenetluse käigus.
Süüdistatav muutis viimasel hetkel meelt ja nõudis kokkuleppemenetluse asemel enda üle kohtupidamist üldmenetluse käigus. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Eile Valgas algama pidanud kohtupidamine mitmes röövis ja varguses süüdistatava Renats Kozlovskise üle lükkus aasta lõppu.

Kohtualune, kes oli varem nõus kokkuleppemenetlusega, muutis enne istungi algust meelt ja nõudis oma õiguste kaitsmist kohtus üldmenetluse korras. Prokurör, kes oli teinud toimikumaterjalide põhjal kaitsjale ettepaneku kriminaalasja menetlemiseks kokkuleppemenetluse reeglite alusel, palus kohtunik Annemarie Gerassimovil määrata istungiks uus aeg.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt ründas nüüdseks 30aastane Kozlovskis 2014. aasta oktoobris päevasel ajal röövimise eesmärgil 82aastast naist, lüües teda korduvalt rusikaga pea piirkonda. Seejärel võttis ta kannatanult rahakoti, kella ja kaks kuldsõrmust. Rööviga tekitatud varaline kahju kannatanule oli 668 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles