Valgas kerkis üles ebaeetilise kampaania kahtlus toidupangas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalased Viktor Voronkov ja Irina Susan Arževskaja-Voronkova rääkisid toimetusele oma versiooni Lembitu tänaval asuvast käigust toidupaki järele, mis pakkunud häiriva kogemuse.
Valgalased Viktor Voronkov ja Irina Susan Arževskaja-Voronkova rääkisid toimetusele oma versiooni Lembitu tänaval asuvast käigust toidupaki järele, mis pakkunud häiriva kogemuse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Keskerakonna nimekirjas kandideeriva Alar Nääme väitel teeb sotsiaaldemokraatide hulgas kandideeriv Teresa Sale Lembitu tänava valimisjaoskonnas ebaeetilist valimispropagandat.

«Toidupakke jagades soovitab ta inimestel hääletada tema ja sotside poolt ning lisab, et kui valimisvõidu saavad keskerakondlased, on toidupanga saatus Valgas küsimärgi all,» rääkis Nääme.

Tema arvates manipuleerib Sale inimestega ning kasutab toidupanga toidupakke valimisnännina. Näämeni olevat jõudnud ka info, et Lembitu tänava valimisjaoskonnas oli üleval majaperenaise näopildiga valimisplakat. Esmaspäeva õhtul, kui üks keskerakondlastest käis kohapeal vaatamas, seda siiski enam seal polnud. Toidupanga sulgemist ei olevat keskerakondlased aga kunagi teemaks võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles