Viinavalu ajas akent lõhkuma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purukslöödud ja kättejuhtuvaga parandatud majaaken annab tunnistust hoolimatust suhtumisest võõrasse varasse.
Purukslöödud ja kättejuhtuvaga parandatud majaaken annab tunnistust hoolimatust suhtumisest võõrasse varasse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme vallas Ala lähistel käisid kurikaelad talus matti võtmas. Kui ühel korral siseneti akna kaudu enam-vähem «viisakalt», siis teisel korral tuli noosi kättesaamiseks aken purustada. Võõras majapidamises kolama ja akent lõhkuma ajas himu kangema kraami järele.

Maantee läheduses puude varju peitunud talumajas, mille väärikas eas peremees parajasti haiglaravil, käidi sees kahel korral. Kuriteod avastas naaber, kes elamisel silma peal hoidis.

«Minu isa avastas ning helistasin kohe politseisse ja teatasin juhtunust,» selgitas naabruskonnas elav naine, kes nime lehes avaldada ei soovi. Ta lisas, et eaka mehe majal hoiabki silma peal tema isa, kes lisaks aitab ka pisemat remonti teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles