Algas täiskasvanud õppija nädal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu aasta parima koolitaja tiitli pälvinud Valgamaa kutseõppekeskuse õpetaja Jane Talvik räägib oma eduloost kuulajatele pühapäeval Lüllemäe kultuurimajas.
Mullu aasta parima koolitaja tiitli pälvinud Valgamaa kutseõppekeskuse õpetaja Jane Talvik räägib oma eduloost kuulajatele pühapäeval Lüllemäe kultuurimajas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algava täiskasvanud õppija nädala (TÕN) käigus saab end harida üle Eesti. Lisaks jagatakse õpiusku inimestele tunnustusi.

TÕNi vabariiklik avaüritus on täna Tartus. Selguvad aasta õppija, koolitaja, koolitussõbralik organisatsioon, õpitegu ja raamatukogu. Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni (ETKA) Andras projektijuhi Sirje Plaksi kinnitusel on riiklikuks tunnustamiseks esitatud maakondadest viide kategooriasse 254 kandidaati.

Valgamaa tublide õppurite ja koolitajate tunnustamine saab teoks 25. oktoobril Valgamaa kutseõppekeskuses. «Enne keskpäeval algavat üritust saab kuulata koolitaja Matti Orava ettekannet «Elu on elamist väärt». Muusikalise tervituse toob kohaletulnutele Helin-Mari Arder,» rääkis kutseõppekeskuse koolitusjuht Kristel Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles