Suure pere isa võitleb kohalike tootjate eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksaliikmeline Kutsarite pere elab Korijärve külas Veski talus. Fotol vasakult Priidu-Joosep, Oskar-Hendrik, Anna-Liisa, pereisa Kaupo Kutsar, Karl-Martin ja perenaine Monika Hain.
Üheksaliikmeline Kutsarite pere elab Korijärve külas Veski talus. Fotol vasakult Priidu-Joosep, Oskar-Hendrik, Anna-Liisa, pereisa Kaupo Kutsar, Karl-Martin ja perenaine Monika Hain. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõlliste vallas elav Kutsarite üheksaliikmeline pere on väga kokkuhoidev ja armastab maaelu. Pereisa Kaupo Kutsar on oma õiglase meele ja julge väljaütlemisega tuntust kogunud põllumeeste huvide kaitsjana.

Kui Korijärve külas asuvasse Veski tallu jõudsin, valitses majas vaikus: koolis ja lasteaias käivad lapsed polnud veel koju jõudnud, kodus olid vaid peremees, Eestimaa Lihaveis OÜ omanik Kaupo Kutsar ja ettevõtjast perenaine Monika Hain.

Nõuni kandis elanud-kasvanud Kaupo Kutsar kolis Tõlliste vallas asuvasse Veski tallu 1996. aastal, mil ta ajalehekuulutuse peale kohale tuli ning talukoha ära ostis. «Endise europarlamendisaadiku Marianne Mikko isa käest sai see ostetud,» nentis peremees. Monika Hain on elupõline Tagula elanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles