Ekstreempargis toimuv teeb naabrile muret

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga ekstreemspordipargi eestvedaja nõustus osaga naabri kriitikast, näiteks muutus alla 16aastastele kiivri kandmine tänasest kohustuslikuks. Pilt on tehtud pargi avamisel tänavu jaanuaris.
Valga ekstreemspordipargi eestvedaja nõustus osaga naabri kriitikast, näiteks muutus alla 16aastastele kiivri kandmine tänasest kohustuslikuks. Pilt on tehtud pargi avamisel tänavu jaanuaris. Foto: Arvo Meeks

Valga ekstreemspordihalli kõrval elav mees pole rahul, et noored seal suitsetavad, ei kanna trikke tehes kiivrit, käivad hallis keset ööd ja nende tegevust ei jälgi instruktor.

Võru tänava elanik Jānis Briedis postitas nimekirja oma muredest kohalikel valimistel Keskerakonna vallavanema kandidaadina osalenud ettevõtja Allain Karuse Facebooki konto seinale. Ta tõi välja, et on muu hulgas näinud alaealisi alkoholi joomas, osa noori on narrinud tema koera ning roninud halli kõrval asuva vana teletorni otsa. «Enamikul pole kiivrit ega muid kaitsevahendeid. Ootamise ajal ronivad vanasse teletorni, too on ju ohtlik ehitis,» kirjutas mees.

Briedis ütles, et halli eestvedajatele probleeme tekitada ei soovi. Ta jääks rahule, kui pargis oleks kindel tööaeg ja vastutavad töötajad. Naaber täpsustas, et suuremat joomist näinud pole, kuid on leidnud mõne džinnipurgi ja näinud joomas alaealisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles