Aasta õppija saavutus: seitsme aastaga neli eriala

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa täiskasvanud õppija nädala kõrghetk oli tunnustamisüritus kutseõppekeskuses. Päevakangelased olid lasteaia Kaseke õppealajuhataja Maarja Viks (vasakult), direktor Maila Rajamets, Tsirguliina raamatukogu juhataja Tiia Pärnik-Pernik, Valga haigla hoolekandeosakonna juhataja Monika Horn ja Taheva vallavanem Monika Rogenbaum.
Valgamaa täiskasvanud õppija nädala kõrghetk oli tunnustamisüritus kutseõppekeskuses. Päevakangelased olid lasteaia Kaseke õppealajuhataja Maarja Viks (vasakult), direktor Maila Rajamets, Tsirguliina raamatukogu juhataja Tiia Pärnik-Pernik, Valga haigla hoolekandeosakonna juhataja Monika Horn ja Taheva vallavanem Monika Rogenbaum. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) kõrghetkeks Valgamaal kujunes tublimate tunnustamine.

Maakonna aasta õppijaks kuulutati Taheva vallavanem Monika Rogenbaum, kes usub, et õppimise kaudu on võimalik maailma paremaks muuta ning see võib olla elujõu allikas. Vallavanemana on ta soosinud oma töötajate õppimist ega väsi ka ise eeskuju näitamast.

Õpiusku inimesena täiendab Rogenbaum end pidevalt. Nii on ta viimastel aastatel omandanud sekretäri ja raamatupidaja kutse ning lõpetanud Valgamaa kutseõppekeskuse tegevusjuhendajana ja lapsehoidjana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles