Kanepi vallavolikogu sai uued juhid

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagine kihelkonnakeskus Kanepi on pärast haldusreformi Põlvamaa väikseim vald.
Kunagine kihelkonnakeskus Kanepi on pärast haldusreformi Põlvamaa väikseim vald. Foto: Arved Breidaks / Valgamaalane

Kanepi vallavolikogu esimeheks sai reformierakondlane Kaido Kõiv (43), kes seni töötas Kanepiga ühinenud Valgjärve vallavanemana.

Kanepi, Kõlleste ja Valgjärve valla ühinemisel loodud uue Kanepi valla volikogu valimistel saavutas võidu Reformierakond, mis kontrollib 19-liikmelises esinduskogus 13 kohta. Teine jõud volikogus on kuue kohaga Keskerakond.

Kolmapäeval toimunud esimesel istungil seati ainsa kandidaadina volikogu esimehe kohale üles Kaido Kõiv, kes sai 16 poolt ja kaks vastuhäält, üks hääletussedel oli jäetud täitmata.

„Ees ootab ühendvalla töölepanek,“ tutvustas Kõiv Valgamaalasele oma plaane. „Et seda teha, on vaja stabiilsust, rahulikult ja üheskoos edasi minna.“

Tähtsamatest lubadustest tõi Kõiv välja plaani tõsta sünnitoetus 1000 eurole ja ettevõtjatele stardiabi võimaldamise. „Säilivad kõik allasutused, midagi kinni panema pole kavas hakata,“ lisas ta.

Volikogu aseesimeheks valiti samuti Reformierakonna nimekirja kuuluv Tiit Rammul, kes kogus 15 poolt- ja neli vastuhäält.

Kanepi volikogu peab järgmise istungi tuleval nädalal, mil valitakse vallavanem, kelleks Valgamaalase andmeil saab valimistel suurima häältesaagi saanud reformierakondlane Andrus Seeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles