Toetus andis pereärile hoogu juurde

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjad Karina Demutskaja ja Roman Zolotarevski on väga rahul, et suutsid käivitada väikefirma, mille teenuste järele on kasvav nõudlus.
Ettevõtjad Karina Demutskaja ja Roman Zolotarevski on väga rahul, et suutsid käivitada väikefirma, mille teenuste järele on kasvav nõudlus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlised valgalased Karina Demutskaja ja Roman Zolotarevski on Valgas käima tõmmanud väike­ettevõtte, kus saab osta ja vahetada rehve, reguleerida sildu ja sirgendada velgi. Kohapeal on avatud ka autovaruosade ja rehvide müügipunkt.

Tallinna majanduskooli ärikorralduse eriala lõpetanud 23aastasele Demutskajale on töökoht oma ettevõttes esimene. 29aastane Zolotarevski on 2010. aastast tegelenud marjade kokkuostu ja müügiga ning jätkab sellega siiani. Lisaks on ta enne oma perefirma asutamist tegelenud tagavaraosade müügiga ühes Läti firmas, kus ta oli ka omanike ringis.

«Eks sealt perefirma asutamise mõte tekkiski, sest kliendid pöördusid sageli meie poole küsimusega, miks me ainult müüme varuosi, kui võiks ka autosid remontida,» lisas Zolotarevski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles