Riigikogu liikme kodu läks keset päeva põlema

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oma põlenud kodu juures tegutsenud Riigikogu liige Priit Sibul ütles, et hakkab kindlasti maja taastama.
Eile oma põlenud kodu juures tegutsenud Riigikogu liige Priit Sibul ütles, et hakkab kindlasti maja taastama. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Riigikogu liikme ja IRLi peasekretäri Priit Sibula kodu Otepää vallas läks üleeile hommikupoolikul põlema. Inimesed kannatada ei saanud.

Sibul oli ise samal ajal Toompeal Riigikogus tööl. Tulekahjust kodus andis talle teada naabrimees, kes töötab päästjana. «Maja põleb!» ütles naaber telefonis, kui oli Sibula kätte saanud. «Tõusin koosolekult püsti ja lahkusin,» ütles Sibul. «Vabandasin, et ei suuda praegu maksupoliitikale keskenduda – on pakilisemad asjad ajada.»

Nelja lapse isa läks seejärel oma Tallinna-koju abikaasa ja laste juurde. «Proua oli loomulikult endast väljas,» märkis pereisa, kes ise jõudis kella 22ks Otepää valda Risttee külas asuvasse koju. Nende perel ongi kaks kodu: üks linnas ja teine maal, kus nad peavad ka kodulinde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles