Hingedepäev toob muusikalist kosutust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segakoori Rõõm ellu kutsutud hingedepäevakontsert Valga Jaani kirikus on aastatepikkuse traditsiooniga ning toonud igal aastal pühakotta palju rahvast, kes oma annetustega toetanud kiriku remonditöid.
Segakoori Rõõm ellu kutsutud hingedepäevakontsert Valga Jaani kirikus on aastatepikkuse traditsiooniga ning toonud igal aastal pühakotta palju rahvast, kes oma annetustega toetanud kiriku remonditöid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ülehomme pakuvad hingedepäevakontserdil Valga Jaani kirikus muusikalist hingekosutust Hedvig Hanson ja Uku Suviste. Külastajad saavad teha annetusi kiriku remondiks.

«Torni trepp on vaja korda teha. Sel aastal ostsime kiriku renoveerimise sihtasutuse rahaga ühe soojapuhuri. Oleme esitanud taotluse toetuse saamiseks kohaliku omaalgatuse programmist veel kahe puhuri ostuks, millega saaks lahendatud kütteprobleem,» rääkis SA Valga Jaani Kiriku Renoveerimine juht Sirje Päss. Hea meel oli tal aga sellest, et valmis on saanud kiriku uus korsten, mille tegemiseks suunati ka eelmise aasta hingedepäeva kontserdi annetused.

Korstna ehitustöödel avastati vihmavee läbijooks, mis oli läbi mädandanud müürilati. «See oli nii hullus seisus, et peagi oleks katus võinud sisse kukkuda. Tuli ka see müürilatt uue korstna ehituse käigus vahetada, mis nõudis lisakulu 3500 eurot,» sõnas Päss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles