Pealinna klubi lõpetas piirilinna meeste võiduseeria

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev / Cramo meeskond võib eilse mänguga rahule jääda. Foto on illustratiivne.
Kalev / Cramo meeskond võib eilse mänguga rahule jääda. Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Koduses korvpalli meistriliigas kohtusid eile kaks seni kaotuseta meeskonda: BC Kalev / Cramo ja BC Valga-Valka Maks&Moorits. Edu saatis tiitlikaitsjat, kirjutab portaal basket.ee.

Kalev / Cramo asus juhtima 8 : 2, 17 : 7 ja 21 : 7. Kahjuks ei kukkunud sisse ka Valga-Valka kaugvisked, mis muidu sel hooajal tabanud 42 %-liselt.

Valga-Valkal väga kiire mäng ei õnnestunud, sest kaitses oli Cramo kiirelt tagasi. Positsioonirünnakuga oli aga piirilinna meeskonnal keeruline tulu lõigata. Kaitse oli 9 meetri peal vastas. Roberts Freimanis suure ääre positsioonil suutis natuke ja punnitas päris kenasti, aga pikas plaanis see ei toitnud. Rain Raadiku kaudu liikus pall vähem. Poolaja võitis Cramo 49 : 31.

Kolmandal veerandil tõi Freimanis Valga 21punktisest kaotusseisust 14 punkti peale, kuid sellele vastas Sten Sokk kiire kolmesega.

Mänguvõit tuli Cramole veenva ülekaaluga – 97 : 73. Cramol oli tehtud korralik kodutöö, kaitses tehti laitmatu partii ning külalistel endale meelepärast korvpalli mängida ei lastud. Koduliigas sai Valga-Valka maa peale tagasi toodud. Kuid kuna tegu oli Kalev / Cramo poolelt ikkagi hea esitusega, tähendab see, et ühelgi teisel klubil Kagu-Eesti esindusklubi vastu hõlpu ei ole.

Kalev / Cramo tõusis nüüd meistriliigas ainuliidriks.

Kahepunktivisetest tabas Kalev / Cramo 62%, piirilinna esindus täpselt pool. Kaugvisetes oli Cramo tabavusprotsent 31, Valga-Valka meeskonnal 24 %. Vabavisetest tabas Kalev / Cramo 86%, Valga-Valka 58 %. Lauapallides oli Tallinna võistkond parem 50-31, korvisöötudes 21-17.

Järgmise kohtumise peab piirilinna esindus laupäeval Valga spordihallis, kui minnakse vastamisi Pärnu Sadama võistkonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles