Kassihammustus halvas nädalaks naise käe

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naise paremal randmel on näha kassi hambajälge. Hammustuse tagajärjel paistetas ranne üles ligi nädalaks ning põhjustas sealjuures tohutut valu.
Naise paremal randmel on näha kassi hambajälge. Hammustuse tagajärjel paistetas ranne üles ligi nädalaks ning põhjustas sealjuures tohutut valu. Foto: Erakogu

Kassiga suhtlemisel tasub olla ettevaatlik, sest mõnikord võib konflikt lõppeda traumapunktis või halvemal juhul veel rängemalt. Võrumaal kodutalu külastanud naine sai seda tunda omal nahal, kui ta käsi kassihammustuse järel ümmarguseks paisus.

Tallinna lähedal elav ja töötav Egle otsustas hiljuti minna nädalavahetuseks Võrumaal asuvasse maakodusse, kus elavad ta vanemad. Sealses majas elab ka halli-mustakirju emane soliidses eas kass. Päeval on loom väljas, öösel magab toas.

Seal magas parasjagu ka naine, kui kass andis hommikul kella seitsme paiku häälekalt teada, et soovib õue minna. Egle hakkas kassist kinni haarama, et ta õue visata, aga loom ehmus ja lõi hambad naise parema käe randmesse. Tavaliselt oli väike neljajalgne sõber olnud alati vagur ja sugugi mitte tujukas. «Maailma parim kass. Täiesti rahulik. Mina ei olnud nii rahumeelne, kui ta kell seitse hommikul mulle kõrva kräunus,» lausus naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles