Vabaerakond valis Kagu-Eesti piirkonnajuhiks Üllar Vana

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Vanast sai Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonna juht
Üllar Vanast sai Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonna juht Foto: Toomas Nigola

Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkond pidas pühapäeval Võrus oma üldkogu ja valis juhiks Üllar Vana, kes kuulus ka eelmisse piirkonnajuhatusse.

Vana sõnul on Vabaerakonna jaoks Kagu-Eestis hetkel olulisim ülesanne valmistumine järgmise Riigikogu valimisteks. "Ma tunnen, et meie mõtteviisiga inimesi on siinkandis palju ja nüüd on vaja teha tööd selle nimel, et mõttekaaslased liitusid meie erakonnaga," lausus Vana, kes valiti juhiks ühehäälselt.

Vana tõdes, et Vabaerakonna reiting on madal. Erakonna esimesteks tegevusteks uue piirkonnajuhiga ongi seetõttu oma maailmavaate ja mõtete tutvustamine. "Paljud on mures, et nad ei oska Vabaerakonda kuhugi liigitada. Üks asi on alt üles juhtimine. Kaasata rohkem kogukondi, kuulata neid, mitte, et saavad targad poliitikud kuskil laua ääres kokku. Riiki juhitakse rahva jaoks ja juhtimise aluseks on kogukondade kuulamine," ütles Vana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles