Täna saab kütust odavamalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste automaattankla Valgas
Neste automaattankla Valgas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeva hommikul teatasid kütusemüüjad Neste, Alexela ja Circle K, et müüvad päeva jooksul kütust tavapärasest soodsamalt.

Neste langetas teisipäeval oma kõikides Eesti tanklates kütuste hinnad hulgihinna tasemele. Tavaolukorras müüakse hulgihinnaga kütuseid suurklientidele Neste terminalis Muugal, teatas Neste.

Teisipäeval maksab bensiin 95 Neste tanklates 1,142 eurot liitri kohta, bensiin 98 1,192 eurot liitri kohta ja talvine diislikütus 1,126 eurot liitri kohta.

Tegemist on ühepäevase hinnakampaaniaga ning erakordselt soodsa hinnaga kütust saab osta teisipäeva südaööni. Hulgihinna soodustus kehtib kõikidele era- ja äriklientidele.

Alexela tanklates on teisipäeval kõik kütused samuti hulgihinnaga, teatas ettevõte. Seda nii era- kui ärikliendile ning samuti kehtivad kõik lepingujärgsed hinnasoodustused, sealhulgas erakliendi sooduskaardi allahindlused.

Hinnalangetusega liitus täna hommikul ka Circle K, teatas ettevõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles