Põlvamaal kadunud naine leiti surnuna

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabatahtlik otsija leidis teisipäeva pärastlõunal Põlvamaal Mooste järve kaldalt kaks päeva varem kadunuks jäänud 21aastase naise – kahjuks surnuna. 

Naise kadumisest teatati politseile esmaspäeval, mil alanud otsingud jätkusid teisipäeval, kui vabatahtlikele politseinikele tuli appi ka umbes 90 vabatahtlikku.

"Teisipäeva hommikul oli teada, et naine on kadunud juba pikemat aega – üleeile õhtust," rääkis Kagu politseijaoskonna Põlva menetlusgrupi juhtivuurija Andres Kirsing. "Eile alustati kohe aktiivseid otsinguid – kaasati kopter, kuid tulemusi ei olnud."

Teisipäeva hommikul kella 10 ajal taas alanud otsingute käigus kammiti sisuliselt läbi kogu Mooste ümbruskond, kuni kurva leiuni pärastlõunal.

Väliseid vägivalla tundemärke sellel ei olnud, ka ei ole politsei teatel põhjust praegu arvata, et surma põhjustas kuritegu. Surma täpse põhjuse selgitab välja kohtuarstlik lahang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles