Põlva Serviti purustas ridamisi hooaja rekordeid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti koos treener Kalmer Mustinguga
Põlva Serviti koos treener Kalmer Mustinguga Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Käsipalli meistriliigas peeti kaks 7. vooru kohtumist, kus tabelitipud alistasid kodusaalis seni võiduta klubid ülikindlalt. Põlva Serviti oli üle SK Tapast 46 : 18 (28 : 11) ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Aruküla/Audentesest 36 : 18 (18 : 4).

Tiitlikaitsja Serviti alustas koduses Mesikäpa hallis võimsalt, värav minutis tempoga ning juhtis kuuendaks minutiks 6 : 1, kusjuures paremäär Sander Sarapuu oli visanud neli väravat. Poolaja lõpul anti väravatempos veidi alla, ent vaheajaseis 28 : 11 tähendas siiski tänavuse hooaja uut rekordit – ükski meeskond pole poolajaga nii palju kui 28 väravat visanud.

Teine poolaeg mängupilti ei muutnud, vahepeal hoidsid võõrustajad külalisi kuival koguni 16 minutit! Serviti kirjutas hooaja rekorditeraamatusse veel kaks numbrit – suurima võidumarginaali ning enim ühes mängus visatud väravaid, olles Tapast lõpuks üle tulemusega 46 : 18.

Sarapuu arvele jäi 9 väravat, Hendrik Varul toetas 6, Martin Grištšuk, Raiko Rudissaar ja Henri Hiiend 5 tabamusega. Tapa ridades oli täpsemad meistriliiga parim snaiper Kaimar Lees 6 ja Gert Trofimov 3 tabamusega.

Serviti juhib avaringi järel täisedu 14 punktiga, Kehral ja Viljandi HC-l on 10, HC Tallinnal 8 silma. Järgnevad 7. vooru viimases mängus homme kell 19:00 Viimsis vastakuti minevad Põlva Coop ja HC Viimsi/Tööriistamarket vastavalt 6 ja 4 punktiga. Aruküla/Audentesel ja Tapal on tabelis üks viigipunkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles