Täna algab Inglilaat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel avatakse Valga kultuurikeskuses viies Inglilaat, kus letid täituvad kireva kraamiga. Foto on tehtud mullusel laadal.
Reedel avatakse Valga kultuurikeskuses viies Inglilaat, kus letid täituvad kireva kraamiga. Foto on tehtud mullusel laadal. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna ja homme täidab Valga kultuurikeskuse esimese korruse taas Inglilaat. Kohal on nii vanad kui ka uued müüjad, tegutseb töötuba ning avatud on kodukohvikud.

«Sel aastal oli Inglilaata korraldada raskem, sest väga paljudele kauplejatele tuli ruumipuuduse tõttu «ei» öelda. Lähtume sellest, et kaubad oleksid eripalgelised. On neid, kes käinud laadal kõigil varasematel aastatel, aga ka neid, kes osalevad esimest korda. Kahjuks oleme pidanud ära ütlema umbes 25 kauplejale,» sõnas Valga kultuurikeskuse direktor ja Inglilaada idee autor Ülle Juht.

«Tähtis on, et müüjate pakutav seostuks meie laadateemaga,» nentis Juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles