Valga noor tuli sumos Euroopa meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingutamist ja rassimist oli Xsander Solbaja sõnul enne tiitlivõistlust omajagu. See kõik tasus end ära – noormees sai auväärse tiitli.
Pingutamist ja rassimist oli Xsander Solbaja sõnul enne tiitlivõistlust omajagu. See kõik tasus end ära – noormees sai auväärse tiitli. Foto: Riho Rannikmaa / Eesti Sumoliit

Valga noormees Xsander Solbaja tõusis Euroopa meistrivõistlustel pjedestaali kõrgeimale astmele.

Poolas aset leidnud noorsoo Euroopa meistrivõistlustel sumos U16 vanusegrupis esikoha ning meistritiitli saavutanud Solbaja jäi tulemusega mõistagi väga rahule. «Kerge ei olnud. Tiitli nimel tuli seitsme vastasega rinda pista ja ega nad võitu mulle kinkima tulnud. Kaks vastast olid kehakaalult raskemad ka ja nendega andis ikka madistada,» lausus Solbaja.

Pingutamist ja rassimist oli noormehe sõnul enne tiitlivõistlust omajagu. «Põhirõhk oli pandud jõutrennile, mis arvatavasti tagas ka hea saavutuse,» arutles värske meister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles