Postkast asub kodust liiga kaugel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maie Käämer on suur lugemishuviline ning koju käib tal lausa viis-kuus väljaaannet, mis ta kõik leht-lehelt ka läbi loeb.
Maie Käämer on suur lugemishuviline ning koju käib tal lausa viis-kuus väljaaannet, mis ta kõik leht-lehelt ka läbi loeb. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgamaal Pika-Antsul Vainumäe talus elav Maie Käämer on hädas tellitud posti kättesaamisega. Tema soovile postkast talule lähemale tuua pole Omniva seni vastu tulnud, põhjendades seda halbade teeoludega. Tõsi, pärast toimetuse sekkumist pakkus postifirma välja lahenduse, mis naise muret loodetavasti leevendab.

73aastasel Käämeril on tervisehädade tõttu liikumisega raskusi. «Mul on luude hõrenemine. Pealegi libisesin ja kukkusin aprillis ning vigastasin põlve. Nüüd ei saa ilma kepita enam sugugi hakkama.» Sestap ei saagi ta kolme kilomeetri kaugusel Kuigatsi lähistel maantee ääres postkasti juures käia.

Ka tema abikaasal on liikumisega tõsised probleemid. «Tal on tasakaaluhäired ja seetõttu ei julge ta kodust üldse kaugemale minna, rääkimata jalgrattaga sõidust,» lisas Maie Käämer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles