Valgamaa aasta isa: lapsi tuleb mõista

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa valis aasta isa neljandat korda. Tiitli pälvis Otepää vallavolikogu aseesimees, kahe lapse isa Rando Undrus, kes käis tiitlit vastu võtmas koos abikaasa Sille Roometsa ja tütar Catharinaga. Poeg Brandon, kes isa kandidaadiks esitas, oli ise Ameerikas.
Valgamaa valis aasta isa neljandat korda. Tiitli pälvis Otepää vallavolikogu aseesimees, kahe lapse isa Rando Undrus, kes käis tiitlit vastu võtmas koos abikaasa Sille Roometsa ja tütar Catharinaga. Poeg Brandon, kes isa kandidaadiks esitas, oli ise Ameerikas. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgamaa aasta isaks nimetati tänavu Sangaste mees Rando Undrus. «Olin väga üllatunud juba siis, kui sain teada, et mind nominendiks esitati. Aga et mind valiti aasta isaks – see on eriti suur üllatus. Tunne on vägev,» tunnistas kahe lapse isa mõni hetk pärast tiitli kättesaamist Valga kultuurikeskuses.

«Enda arvates ei ole ma küll selleks midagi erilist teinud, et nii suure tähelepanu osaliseks saada. Olen ääretult tänulik oma lastele, sest tean, et just nemad mind kandidaadiks esitasid. Aasta isa ei saa olla laste ega naiseta, see rakend peab hästi töötama,» lisas mees.

Et olla hea isa, tuleb tema sõnul olla heatahtlik ja inimlik, mõista, kuid mitte hukka mõista, kuulata lapsi ja neile head nõu anda. Ülearu muretseda ja vihastada pole mõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles