Valga-Valka piirkonnas leidus kümme leiutajat

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmis ideega osalejad tulevad Läti Valkast. Tatjana Veselova (esiplaanil) arendab oma oskusi fotograafina, abikaasad Liene Lielmane ja Aldis 
Lielmanis aga valmistavad ette tuppa mahtuva kasvuhoone tootmist.
Valmis ideega osalejad tulevad Läti Valkast. Tatjana Veselova (esiplaanil) arendab oma oskusi fotograafina, abikaasad Liene Lielmane ja Aldis Lielmanis aga valmistavad ette tuppa mahtuva kasvuhoone tootmist. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga-Valka piirkonna leiutajatele firma asutamiseks nippe jagav kursus tõi osalema kümme inimest, kellest kahel on juba äriidee valmis.

Suurem hulk kümnest osalejast on lätlased. Valkalanna Tatjana Veselova plaanib hakata fotograafina füüsilisest isikust ettevõtjaks. Kuigi tegemist pole toote arendamisega, saab ta abi äriplaani paikapanekul. Ta on üks kahest, kel olemas konkreetne idee tulevikuks. «Soovin vabakutseliseks fotograafiks hakata. Täna arutasime, kuidas seda teha. Mul on teadmisi professionaalsest fotograafiast, aga pole aimugi, kuidas oma äri alustada. Seda siin õpingi.»

Nipid klientide püüdmiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles