Inimesed saavad nüüd pingevabalt elektrit

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe lindilõikamisega avati esmaspäeval nii Räpina kui ka Värska uus piirkonnaalajaam. Sellega said hakkama Setomaa vallavolikogu aseesimees Imre Liivago (vasakult), Elektrilevi võrguplaneerimise osakonna juhataja Mario Vee, tehnika tarninud Siemens OY Eesti filiaali juhataja Ats Alupere ja Räpina vallavanem Enel Liin.
Ühe lindilõikamisega avati esmaspäeval nii Räpina kui ka Värska uus piirkonnaalajaam. Sellega said hakkama Setomaa vallavolikogu aseesimees Imre Liivago (vasakult), Elektrilevi võrguplaneerimise osakonna juhataja Mario Vee, tehnika tarninud Siemens OY Eesti filiaali juhataja Ats Alupere ja Räpina vallavanem Enel Liin. Foto: Arved Breidaks

Räpinas ja Värskas esmaspäeval käiku lastud uued piirkonnaalajaamad annavad umbes 4300 inimesele ja ettevõttele suurema kindluse, et pinget jätkub kõigile.

Nii Värska kui Räpina ümbruskonda seni teenindanud alajaamal täitus tänavu 46. tööaasta, mis elektriasjanduses tähendab seadmete jõudmist raugaikka. Elektrivõrgu töökindlusele kujutab see suurt riski.

«Vanad seadmed vajasid pidevat hooldamist ning olid nõrga ilmastikukindlusega,» lausus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles