Valgast tulevad tunnustatud verivorstid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verivorstid
Verivorstid Foto: Atria

Valgas Atria lihatööstuses valmivad Maks&Mooritsa tooted võitsid konkursil parima jõulutoote konkursil Tallinna Toidumessil kolm lihakategooria auhinda seitsmest.

Pimetesti tulemusena kuulutati parimaks verivorstiks Maks&Moorits röstitud kaerahelvestega verivorst, parimaks verikäkiks Maks&Moorits verikäkk koore ja sibulaga ning parimaks jõuluvorstiks Maks&Moorits Premium liharikkad toorvorstikesed lambasooles. Kokku osales lihakategoorias 71 toodet 31 ettevõttelt.

«Me tegime seda jälle – juba teist aastat järjest on parima verivorsti tiitel pimetesti tulemusena Maks&Mooritsa päralt,» sõnas Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande. «Jälle tähendab lisaks ka seda, et viimasel viiel aastal oleme neljal korral parima verivorsti tiitli saanud. Eelmisel aastal võitis uudse maitsega Kanepi verivorst, mis sisaldab kooritud kanepiseemneid.»

Kõiki tooteid hinnati pimetesti põhimõttel ja järgnevate kriteeriumite alusel: lõhn, maitse, sisu või konsistents ning välimus. Hindajale esitati korraga kõik osalevad, samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada oma arvamus hindamislehel. Kokku võttis jõulutoodete hindamisest osa ligi 2000 messikülastajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles