Politsei sai Lõuna-Eestist 32 valimiskaebust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikapten Kert Kotkas täpsustas, et septembrist 15. oktoobrini laekus politseile Lõuna-Eesti eri paigust 32 teadet ja pöördumist valimistega seotud võimalike rikkumiste kohta, neist pool Kagu teeninduspiirkonnast.
Politseikapten Kert Kotkas täpsustas, et septembrist 15. oktoobrini laekus politseile Lõuna-Eesti eri paigust 32 teadet ja pöördumist valimistega seotud võimalike rikkumiste kohta, neist pool Kagu teeninduspiirkonnast. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) sai oktoobris toimunud kohalike omavalitsuste volikogude valimistega 204 pöördumist.

"Seoses kohaliku omavalitsuse volikogu valimistega laekus politseile 204 teadet või pöördumist. Kontrollide tulemusel tegi politsei 51 ettekirjutust, alustati 12 väärteomenetlust ja neli kriminaalmenetlust: üks Harjumaal, üks Lõuna-Eestis ja kaks Ida-Virumaal," ütles PPA ennetus- ja süüteomenetluse büroo juhtivkorrakaitseametnik Marili Kohava BNSile.

Kohava rõhutas, et politsei esmane eesmärk teadetele reageerimisel on välja selgitada, kas tegemist on korrarikkumisega. Korrarikkumise lõpetamiseks rakendati reeglina kas suulist või kirjalikku ettekirjutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles