Restoran viib külastajad aastasse 2050

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu
GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Tänavu oli GMP Pühajärve restoranis ajarännakute aasta. Kulinaarse ajamasina abil said külastajad osa eri ajastute roogadest ja lauakommetest. Ajarännakutele paneb 25. novembril punkti tulevikuõhtusöök Futurama 2050.

Rännakute aasta võtab kokku peakokk Koit Uustalu, kes pakub külalistele tulevikusööki. «Kindlasti on põnev kogeda, milline võib tulevik meie toidulaual välja näha,» ütles Uustalu. «Menüüst leiab sellised road, nagu swäär, swamm, klorofüllikastme ja astelpajuõhu. Kuidas need maitsevad, saabki GMP Pühajärve Restorani külastaja õhtusöögil teada.»

Juba on restoranis tänavu toimunud Titanicu viimane õhtu, Al Capone, prantsuse klassikalise köögi õhtusöögid, kokteiliõhtusöök ja vene aja lõpp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles