Ehitusinsener seab laululava tuleviku kahtluse alla

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi laululava sai kasutusloa napilt kuu aega tagasi, ilmnes, et rõõm lavast oli pisut ennatlik. Ehk saab terve mõistus siiski bürokraatiast võitu ja Eesti Vabariigi saja aasta juubeli kingitusena valminud laululava jääb püsima.
Kuigi laululava sai kasutusloa napilt kuu aega tagasi, ilmnes, et rõõm lavast oli pisut ennatlik. Ehk saab terve mõistus siiski bürokraatiast võitu ja Eesti Vabariigi saja aasta juubeli kingitusena valminud laululava jääb püsima. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Aakre külaelanikud vastvalminud laululava üle täit rõõmu tunda ei saa, kuna väidetavalt pole ehitis seadusenormidega kooskõlas.

Valga maavanema kohuseid täitva Tõnis Lassi allkirja kandev korraldus seab Elva vallavolikogu karmi valiku ette: kas viia praeguses Elva vallas (endises Puka vallas Valgamaal) asuv ehitis seaduse normidega kooskõlla või likvideerida. Otepää vallavalitsusele tehti aga ettepanek tunnistada kehtetuks Puka vallavalitsuse

25. oktoobri korraldus, millega anti laululavale kasutusluba. Otepää vallavalitsus esmaspäeval just nii ka tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles