Rõuge volikogus küpseb Nursipalu tüliõun

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Koger
Mailis Koger Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Nursipalu harjutusväljal 94 hektari metsa raadamise järel on Rõuge vallavolikogus küpsemas tüliõun. Kui uued vallajuhid mõistsid riigi raietöö kiiresti hukka, siis opositsioon küsib, kes neile selleks voli andis.

IRLi saadik Ain Pajo esitas eelmisel teisipäeval volikogu istungil vallavanem Mailis Kogrele 11 volikogu liikme allkirjaga arupärimise. Selle sisu võib kokku võtta küsimusega: kes on Nursipalus toimunu asjus kujundanud Rõuge valla seisukoha, millega vallavanem ja volikogu esimees on avalikkuses esinenud?

Koger ja volikogu esimees Aigar Kalk avaldasid 7. novembril ühise pressiteate, milles mõistsid hukka Nursipalu harjutusväljal aset leidnud raadamise. Nad kirjutasid: «Keskkonna­amet, olles kursis Nursipalu arendustegevusega kaasneva suure avaliku tähelepanuga, ei kaasanud sedavõrd tähtsa otsuse tegemisse Rõuge vallavalitsust, kohalikku kogukonda ega keskkonnaühendusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles